piatok 15. júla 2016

Alternatíva alternatívnej alternatívy

UPOZORNENIE: nasledujúci článok obsahuje iróniu a sarkazmus. Nie je vhodný pre slabomyseľných ľudí bez zmyslu pre humor.

Keď ste sa prehrýzli /alternatívnym/ názvom, môžeme prejsť k veci. Určite ste neprehliadli nový /alternatívny/ trend, ktorý na Slovensku prekvitá – ALTERNATÍVA. Keďže tento pojem búde ústredným pojmom celého článku, poďme si vysvetliť, čo to vlastne je. Alternatíva skrátka znamená voľbu medzi viacerými vylučujúcimi sa možnosťami. Osobne mám pocit, že záujem o alternatívu nastúpil v období zavedenia pojmu OVCA (v diskusiách bežne používaný aj pojem OUCA).

Takže, ak nechcete byť neprávom označený za oucu, vyberte si z nasledovných alternatív (najlepšie všetky).

ALTERNATÍVNE SPRAVODAJSTVO – všetci predsa vedia, že médiá buď klamú alebo mlčia. Takže si musíte vybrať z iných, nezávislých médií, ktoré vám povedia o všetkých vládnych sprisahaniach, a bez CENZÚRY ! Ak by ste čítali
  • Zem a Vek, neuniklo by vám, že nás Chemtrails lietadlá poprašujú vírusmi, ak nebudete nosiť alobalové čiapky budete očipovaní, že sme obklopený agentmi CIA ktorí tu šíria západnú propagandu, vesmír riadia ilumináti a sionisti, Američania si sami zhodili dvojičky, Angela Merkelová je mimozemský reptilián a vyvolala vojnu v Sýrií aby prílevom utečencov zničila európsku superkultúru, Brusel ovláda homoloby a LBGT kradnú slušným manželom deti. Zoznam toho čo vieš je vlastne nevyčerpateľný.
  • Hlavné správy, určite by ste vedeli, že najlepšia a najslobodnejšia krajina na svete je Rusko, Kiska je zapredanec, vlastizradca a chazar a tvoj jediný prezident je Putin a ihneď musíme vystúpiť z EÚ a NATO (aktualizácia: Briti si "veľmi" pochvaľujú)
  • Hnutie Slovenskej obrody, je ti jasné, že Magiánko Kotleba je slušný občan, ktorý chce len urobiť poriadok a ktorého za fašistu označujú len slniečkári z  kaviarne, jediný slušný prezident bol Tiso a holokaust je mýtus šírený židobolševikmi (pripomínam, že je to sarkazmus, tak žiadne trestné oznámenia!)

ALTERNATÍVNA REALITA – nevadí, že nemáš žiadnych kamarátov, dievča ktoré sa ti páči ani nevie že existuješ, alebo že si neurobil zápočet. Niekde existuje galaxia, kde je všetko tak, ako si to ty predstavuješ. Škoda, že to nie je táto…

ALTERNATÍVNA MEDICÍNA – ešte žerieš tú chémiu ktorou ťa trávia farmafirmy ?  A na čo ? Keď SAVO vylieči všetko od rakoviny, reumy, psoriázy až po demenciu (škoda že z neho nestúpa IQ). Je vhodné na kúpanie, kloktanie, pitie, šnupanie a pichanie do žily. Ak nezaberie, tak vedzte, že každá choroba má aj tak psychosomatickú príčinu a je to dôsledok zlej karmy a hriechov z minulých životov, prípadne ste urieknutí. Odborníci bez lekárskeho vzdelania odporúčajú detoxikácie, bylinky, homeopatiká, meditácie, očistné procedúry bielej mágie zabezpečované profesionálnymi vešticami (vyliečia vás aj po telefóne alebo emialom),  Alebo, ak už nič nezaberie, aspoň sa potierajte ošťatou plienkou. Hlavne si nekupujte lieky, ktorými vás chcú farmafirmy otráviť!

ALTERNATÍVNA POLITIKA - ak vás nebaví sledovať, ako naši starí politici okrádajú a ožobračujú tento ľud, tak si zvolte alternatívu – napríklad verte BORISOVI – veď  NIE JE POLITIK. Môžte mu veriť. FAKT. Lebo to nie je politik ale muž, ktorý má viac detí ako poslancov a volá to “rodina” a trápia ho rovnaké veci ako vás, napríklad neexistujúca okupácia utečencov a politici, ktorý sa stýkajú s mafiánmi. Čo sem pletiete jeho dovolenku s Piťovcami, haa ??

ALTERNATÍVNE ŠKOLSTVO – že deti musia v škôlke spať, školské osnovy sú nadiktované skorumpovanou vládou, povinná školská dochádzka je snaha o zmanipulovanie mladých nevinných myslí a učebnice sú plné lží ! A učitelia sú najväčší darmožráči, ktorí dávajú deťom domáce úlohy, lebo si nevedia spravíš svoju robotu v pracovnom čase ako všetci ostatní poriadni ľudia. Toto chceme pre naše deti? To ich už rovno môžeme zaočkovať a spôsobiť im autizmus !

ALTERNATÍVNA HUDBA – ešte počúvaš rock? Tak počúvaj ALTERNATÍVNY rock!. V čom je rozdiel ? No ten obyčajný počúvajú len ovce !

ALTERNATÍVNE STRAVOVANIE – ty ešte ješ tie sračky z obchodov ? Nevieš že všetka zelenina je postrekovaná aby spôsobovala neplodnosť alebo rakovinu ? Ješ hydinu ktorú kŕmia GMO zrnom ? Hovädzinu pasenú GMO trávou ? Bravčové chované GMO sójou ? Čože, ty ešte ješ ? Chyba. To že potrebuješ jesť je len dôsledok nerovnováhy v tvojom živote. Stačí, ak budeš detoxikovať a žiť zo vzduchu. Ale nie z tohto vzduchu tu, kde je GMO kyslík tvorený GMO rastlinami. Najlepší vzduch je aj tak ten ruský.

ALTERNATÍVNE DEJINY – základná téza je, že všetko bolo inak ! To len víťazi vojen sa rozhodli prepísať históriu aby im to vyhovovalo! Všetko je lož od šlabikárov až po teóriu evolúcie.

ALTERNATÍVNY KONIEC – nepáčilo sa ti, ako skončil film, kniha, skúška alebo tento článok ? No a čo. Máš predsa svoju mocnú myseľ, v ktorej si môžeš predstaviť svoj vlastný, lepší a krajší koniec. V realite ti to síce bude na nič, ale komu je na čo realita, keď má svoj alternatívny svet ?

Gratulujem. Ak veríš niektorej z tejto alternatív, určite nie si ovca, ale za to asi nebudeš najmúdrejší, lebo si sa nechal zmanipulovať práve tými, ktorí ti nakecávajú, že všetci ostatní ťa chcú zmanipulovať. Toto je totiž paradox alternatívy – ak si myslíš, že všetci okolo teba sú ovce, väčšinou si jediný vôl ty.

Lyri 







4 komentáre:

  1. Čítal som Tvoj článok na humanisti.sk a myslím že máš úplnú pravdu. Navyše píšeš s humorom a nadhľadom každý jeden článok, čo je super. Well done, len tak ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milé, pobavil som sa, len či si to prečítajú aj nositelia a šíritelia pravdy. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada :) A je už aj na čitateľoch, aby to zdieľali na správnych miestach, kde to dotyční "nositelia pravdy" neprehliadnu :D

      Odstrániť