štvrtok 4. augusta 2016

Klamári, ktorí sa (ne)priznali

Občas sa klamár ocitne v zlej situácií. A to, že každý už vie, že klame, ale s klamstvami už zašiel tak ďaleko, že cesta späť proste nie je. Určite ste už ocitli na jednej alebo druhej strane. Priznávam sa bez mučenia, že ja osobne na oboch.
Bez zbytočného intra si teda pozrite tento roztomilo krátky zoznam, ktorý je v podstate nevyčerpateľný, lebo každý z nás by sa naň mohol buď pripísať, alebo aspoň pozná niekoho, kto tam patrí.

Radoslav Procházka: Nieeeee

"Sieť sa nezúčastní rokovania vedeného predsedom SMER SD o zostavení vlády". Vraj sa mimo televíznych diskusií nestretli, fotky sú však viac než usvedčujúce. A zrazu je z toho koalícia. Ďalej to už poznáte.
 Gazda to však neposral prvý-krát.  Spomínate si ešte na "pol na pol" ? To sa tiež nestalo, nahrávka bola fake, aj na detektor bol ochotný ísť...ale... zrazu...už ani nie. Le-gen-dary !

Boris Kollár : Na Kube nebol s Piťovcami, len sa "náhodou" stretli

Mafiánsky capo Ondrejčák vôbec nedovolenkoval s Kollárom, oni sa tam len náááááhodou stretli. To je tak, ako keď v Chorvátsku náhodou stretnete známeho. Pre porovnanie, rozloha Chorvátska je o polovicu menšia ako rozloha Kuby a Slovákmi sa to tak len tak hemží. 

Keď sa už stretnete s mafiánmi, človek by povedal, že sa nebudete bratríčkovať. Boris je však podľa vlastných slov "priateľský typ". 
Btw, ten vtip o Borisovom najväčšom klamstve ste už iste počuli. 

Štefan Harabin: Kto je Baki Sadiky ?

Harabin je trochu extrémny prípad. Je až prehnane citlivý na to, keď sa o ňom píše, a rád sa súdi. Spravidla žaluje novinárov a spravidla vysúdi odškodné 150 000 eur. Dúfam, že nezažaluje mňa, keďže neprichádzam so žiadnymi novými obvineniami. 
Len pre pripomenutie, Harabin kategoricky popiera, že sa pozná s niekým ako je albánsky mafián a narkobarón Baki Sadiki. Generálna prokuratúra však spravila tú "chybu", že verifikovala prepis rozhovoru medzi Harabinom a Sadikim, z ktorej vyplýva, že sú veľmi blízki ...eh... známi. Celý prepis tu.


Silvia Kucherenko: Nepodstúpila som žiadne vylepšenia

Silvika sa na seba veľmi rada pozerá. V druhom rade sa veľmi rada počúva. Ale úplne najradšej sa ukazuje. Preto považovala za dobrý nápad nakrútiť video, kde vám všetkým odkazuje, že nemá žiadne plastiky ani vylepšenia. Ani len ku kozmetičke nechodí. Toto veľké dievča by rozhodne malo dostať od mamy na zadok, keď už nie za to, čo si urobila s perami, tak aspoň preto, lebo klamať sa nemá. 

Keby som jej aj uverila, že ju do tých úst len pichá včielka, ktorá mala v žihadle natankovanú kyselinu hyalurónovú, to musel byť iný roj včiel, ktorým vďačí za tie silikónové prsia. 


Tibor Eliot Rostas: Nezávislý

Mohla by som otvoriť Zem&Vek na ktorejkoľvek strane, proste to sem napíšem ako klamstvo. Pointa tohto článku však nie je vymenovať všetky bludy, čo komu výjdu z úst, ale poukázať na konkrétnu lož, z ktorej bol vinník usvedčený, ale aj tak ju poprel. 
Rostas nie je autorom všetkých článkov, lenže si za nimi ako vydavateľ a šéfredaktor naozaj stojí. Do istej miery sú tieto sugestívne články vyargumentované (posúdiť racionalitu tejto miery môže každý z vás), väčšinou sú bez zdrojov alebo zdroje neverifikuje. Lenže jeho najväčšia lož je jeho zdôrazňovanie (pozri napr. Havranovo), že nepropaguje Rusko. Lenže až okato absentuje kritika Putina a Ruska, za to bije do očí ako nakladá USA, EÚ a západu. A druhá vec. Rostas (a jemu podobný) s obľubou obviňuje ľudí že sú platení západom, mimovládkami, Sorosom a Rotschildovcami a ja neviem kým, no Rostat však sám seba kladie do pozície nezávisleho hrdinu, bojovníka za pravdu. Ale klame. Klame a popiera to. Dôkaz poskytuje napríklad DenníkN tu, prečítať si to dokonca môžte aj bez predplatného. 




Magián Marián Kotleba: Nie som fašista


Hovorí sa: chodí to ako kačica, kváka to ako kačica, vyzerá to ako kačica - je to kačica. 
Kotleba sa snaží porušiť túto premisu, lebo hoci reční ako nácek, zdraví sa ako nácek, oblieka sa nácek, tvrdí, že nie je nácek. Dokonca podáva trestné oznámenia, keď ho niekto nazve fašistom. Je to asi tak vtipné, ako keby kačica podala trestné oznámenie, že ju niekto nazve kačica. Tu niet čo rozpisovať.


Kačenka alias pravým jménem stoprocentne inkarnovaný archanjel Uriel alias Kristovo vedomie

Ja viem, že z chorých ľudí sa nemá smiať. Kačenka sa od ostatných klamárov líši tým, že ona asi naozaj verí tomu, čo hovorí. Teda ktovie, takže to berte len ako bonus alebo niečo také. Toto slávne videjko je totiž upravené a Kačenka ho predabovala, asi aby jej predvoj nebol príliš šokovaný. Na 1:45 to znie tak, že o sebe hovorí ako o druhom príchode kristovho vedomia. Ak sa však lepšie pozriete, povedala, že je rovno druhý príchod Ježiša Krista. A veľmi ju zasiahlo, keď jej to v sekte povedali, tak to vstrebávala pár rôčkov. Ja síce nie som žiadny inkarnovaný archanjel aby som sa do Kačenky navážala, ale myslím, že Kristus by aspoň vedel, že sa druhý krát vrátil, či ? 

              Lyri

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára